Очаквам резултатите от изборите да бъдат оспорени и от двете

...
 Очаквам резултатите от изборите да бъдат оспорени и от двете
Коментари Харесай

Политолози: Изборите ще бъдат оспорени

 

Очаквам резултатите от изборите да бъдат оспорени и от двете страни. Това съобщи социологът Първан Симеонов по Българска национална телевизия. Според него и двете огромни партии потъват, само че най-потърпевша е ГЕРБ.

Не виждам Българска социалистическа партия да пораства, само че допустимо е ГЕРБ да слезе под партията на социалистите. Дори и да е първа политическа мощ, партията на Борисов може да остане в съпротива и да изчака хората да се спомнят за хубавите неща, които са създали до момента в който са били на власт.

Печеливша от митингите е единствено извънпарламентарната съпротива и изключително партията на Слави Трифонов, счита политологът Димитър Ганев.

Той разяснява сиутацията в Българска социалистическа партия като съобщи, че има два нови моменти. Първият е, че социалистите отидоха до урните и ясно демонстрираха, че не желаят разделяне в партията, а вторият е – че  остана единствено един човек на вътрешнопартийната съпротива и това е Кирил Добрев. 4 са ярките лица в столетницата – Корнелия Нинова, Крум Зарков, Калоян Паргов и Кирил Добрев, счита Ганев. Според него процесът по промяна на партията към този момент е приключил и в идващите 6 месеца че забележим по какъв начин ще се показа тази изменена Българска социалистическа партия на изборите.

За първи път виждаме сини, червени и популисти да са дружно - против ГЕРБ. Това обаче не е коалиция, а синхронизация, посочи той.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР